Tuotteet

Step In Malmi tarjoaa kattavan valikoiman kampaamoalan huipputuotteita. Kysy lisää paikan päällä, jotta osaat valita itsellesi parhaimman.

RICH on tuoteperhe suoraan Pariisin ytimestä. Rich hiustuotteet on kehitetty erityisesti niitä laatutietoisia ja kiireisiä ihmisiä varten, joka kaipaat ylellisyyttä päivittäisessä hiustenhoidossaan, mutta heillä ei ole aikaa olla jatkuvasti kampaamoissa laitettavana. Rich tuotteiden tuoksut tekevät hiustenlaitosta aisteja hellivän hetken, joka rauhoittaa kiireen keskellä. Omien sanojensa mukaan Rich ei ole luomassa trendejä vaan kehittää parturikampaajiensa kanssa trendeihin parhaiten sopivat tuotteet

Schwarzkopf Bonacure tuotesarja on kehitetty patentoidun teknologian ympärille, jonka tavoitteena on viedä hiukset niin lähelle luonnollista täydellisyyttä kuin mahdollista; 100%:n terve hiuksen pinta, elastiset, vahvat ja kimmoisat hiukset. Bonacure tarjoaa tuotteita niin vaurioituneille hiuksille, kuiville hiuksille, värjätyille hiuksille kuin normaaleille hiuksille. Uusi patentoitu C18 Cell Perfector Teknologia jälleenrakentaa ketjut 18 hiilivedyllä, jolloin hius on lähempänä luonnollista täydellisyyttä kuin koskaan ennen.

OSiS+ on yhden maailman tunnetuimpien hiustalojen, Schwarzkopfin, ehkä tunnetuin tuotesarja. Suomalaisten suosiossa pitkään ollut punahopea sarja on saanut rinnalleen mustat (Session label) ja vaaleanpunaiset (Glamination) tuotteet. Koko OSiS+ on tehty nimenomaan hiustenmuotoilemista varten, eikä merkillä ole shampoita tai hoitoaineita. OSiS+ tekee korkean suorituskyvyn omaavia muotoilutuotteita, joiden avulla hiustenmuotoilun voi viedä lähes äärettömyyksiin.

 

Fudgessa on asennetta. Merkki ei ole Suomessa saanut liiallisesti näkyvyyttä, joten se saattaa olla monelle tuntematon. Fudgen hopeashampoo on varmasti kaikkien sitä kokeilleiden lempituote ja myös palkittu maailmalla. Huippukampaajien arvostama merkki tarjoaa pesutuotteet, hoitotuotteet ja muotoilutuotteet. Fudge on ilmoittanut julistaneensa sodan huonosti hoidettuja hiuksia vastaan.

Sim Sensitive on suomalainen hius- ja kauneudenhoitotuotteiden valmistaja. Erityisesti hajusteettomien ja hypoparfymoitujen tuotteiden saralla Sim on kehittänyt tuotteita ja tuotesarjoja, joiden korkeaa laatua, turvallisuutta ja toimivuutta asiakkaat arvostavat. Kaikilla SIMin tuotteilla on arvostettu Avainlippu -merkki, joka kertoo suomalaisuudesta. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa SIMin Ylöjärven tehtaalla ensiluokkaisista raaka-aineista ja korkean suomalaisen asiantuntemuksen turvin.